Meetellen is genomineerd voor de Toegankelijkheidsprijs 2017!

16 apr 2017 -

Waarom stemmen op Meetellen?

1. Meetellen kent een uniek en gelijkwaardig samenwerkingsverband van professionals en ervaringsdeskundigen (panelmedewerkers). Dit bevordert herstel en de toegang tot de arbeidsmarkt.

2. Meetellen haalt via onderzoek en klankbordgroepen de stem op van 340 panelleden. Deze leden komen uit een bijzondere doelgroep, mensen die al of niet tijdelijk wat extra hulp en ondersteuning nodig hebben. Deze groep wordt zonder Meetellen niet goed gehoord! De gemeente is nu gewend geraakt te vragen naar hun stem als het gaat om beleid dat rond deze doelgroep wordt gemaakt en doet daar heel vaak iets mee in de uitvoering. Zo bevordert Meetellen de toegang tot beleidsvorming die een kwetsbare doelgroep direct aangaat.

3. Meetellen voert klanttevredenheidsonderzoeken uit voor zorginstellingen in Utrecht. Door de peer-aanpak geven meer mensen hun stem en hebben dus invloed op zaken die hen aangaan. Ook geeft Meetellen via de ervaringsdeskundigen advies over de uitslagen van de onderzoeken en denkt mee met de nodige verbeteringen binnen de organisatie.

 

Kortom, Meetellen is er om een kwetsbare groep te horen en een stem te geven in het Utrechts beleid waardoor ook zij meetellen en meedoen!


Terug naar overzicht
© 2018 Meetellen in Utrecht | Colofon
Powered by AccesSite CMS Hosted by Ragfijn